изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:08 EEST
Слави прави съвместно парче с горещата украинка Руслана    
Любопитно След като успя да омае гласовитата гъркиня Елена Папаризо, Слави прибави още един трофей в колекцията си - украинската суперзвезда Руслана, писа Стандарт.

Дългия вербува победителката от "Евровизия" за поредния си музикален проект, озаглавен No Mercy, в който двамата се изявяват като дует. Албумът ще бъде представен на широката аудитория утре и в петък в предаването на Трифонов, а подробностите за него се пазят в тайна по личното нареждане на шоумена. Защо промоцията ще се състои в два дни, още не е известно, но слухът гласи, че най-вероятно Слави ще обвърже представянето с друга своя инициатива "Моята голяма TV сватба". "Стандарт" научи, че сред звездите, които ще блеснат на обложката на диска, са и имена като Софи Маринова и Устата. Специално място в проекта заема и беквокалът на Слави Борис Солтарийски с нова песен. Парчето е баладично, а настроението му ще бъде допълнено и от специален танц на латино спеца Памбос.
 


Сходни връзки

Слави прави съвместно парче с горещата украинка Руслана | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди