изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:07 EEST
Скандал! Депутати се гаврят с жени, имащи репродуктивни проблеми    
Парламент

ДЕПУТАТИ ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ: Дайте да ви направя едно in vivo (на живо), като не можете ин витро. С тези думи депутат успял да разплаче млада жена на заседание на Комисията по здравни въпроси в Народното събрание, съобщи Нова телевизия. Шест - седем човека са чули тази реплика. Никой обаче от тях не може да посочи името на депутата, отправил обидните забежки към жената с репродуктивни проблеми.



Само преди седмица тя е загубила детето си при поредния опит ин витро. На заседание на здравната комисия миналата седмица са разисквани преимуществата и недостатъците на новия фонд, който трябва да подпомага финансово бездетните двойки у нас.

Младата жена е председател на една от трите пациентски организации, които защитават правата на жените с репродуктивни проблеми.

Тя заедно с другите две председателки бе седнала на масата на депутатите, за да изкаже становището на потърпевшите. Вместо да се чуе думата им обаче и трите жени станаха жертви на неприлични подмятания.

Ама ние можем да ви направим бебета, след като имате проблеми, беше друга от репликите към тях.

Тези словесни изблици накараха председателя на здравната комисия доц. Борислав Китов да каже: "Стига най-накрaя с това ин виво".

Председателят на здравната комисия доц. Борислав Китов и бившият министър на здравеопазването проф. Радослав Гайдарски отрекоха да са чули цитираните обидни реплики от колегите си към жените.

"Аз не съм чул подобно нещо", заяви проф. Гайдарски. На подобно мнение бе и Китов, който дори обясни разликата между оплождането "ин витро" и "ин виво".

Мария Шишкова от Българския форум на бизнес лидерите съобщи, че за фонда за репродуктивна медицина са събрани 21 000 лв. само за една вечеря. 

actualno.com

 


Сходни връзки

Скандал! Депутати се гаврят с жени, имащи репродуктивни проблеми | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Скандал! Депутати се гаврят с жени, имащи репродуктивни проблеми
Автор: Anonymous да 2008-12-12 @ 10:10 EET
 И ние трябва да разчитаме на такива хора-това са разгонени кочове ,пръчове и нерези,хора без никакъв морал-покровителстващи проституцията,,педофилията и наркогрупировките-колкото повече замъглени мозъци ,толкова повече манипулирани хора,а това че раждаемоста намалява,че българската нация е на изчезване.Защо не се замислят ,че ако искат да управляват-трябва да има и кого все пак да управляват.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди