изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:11 EEST
Продали сарая на Доган за 1.3 млн. лева    
Парламент
Сараят на лидера на ДПС Ахмед Доган в столичния квартал Бояна е бил продаден през 2004 г. за малко над 1,350 млн. лева. Това е записано в справка на НАП до парламентарната комисия по корупция, съобщава вестник “24 часа”, цитиран от БГНЕС.


Информация за този и други имоти, приписвани на ДПС лидера, бе заведена в секретната секция на парламента. Купувач на имота е бил фирма “Делта Епсилон”. Фирмата на Румен Асенов и Красимир Дюлгеров броила парите на “Акома”, представлявана от Кирилка Ангелова.
В информацията фигурират и данни за луксозния хотел “Каса Домини” в Рибарица. Той е построен върху земя, чиито първи собственици вероятно са роднини на депутата от ДПС Алиосман Имамов - носят същата фамилия. Те са продали двата терена с обща площ около 3 дка и половина на фирма “Каин Их” за скромната обща сума от около 14 000 лв.
Съмнения за фиктивна сделка с хотел “Орфей” в Девин споделиха запознати. Той бил стар балнеосанаториум и общината го дала на концесия за 30 г. на “Еконейчър груп”. 3 г. по-късно обаче концесията била развалена по взаимно съгласие, а идеалните части на двете страни са апортирани в смесено дружество. В писмото си до депутатите шефката на НАП Мария Мургина обещава още информация, но тя изисквала време. Били възложени проверки, както и назначени ревизии на физически и юридически лица.
На 17 октомври тази година в сарая на Ахмед Дога се самоуби началникът на неговия кабинет Ахмед Емин.  Дир.бг

Депутати искат да разследват яхтите на Доган

 


Сходни връзки

Продали сарая на Доган за 1.3 млн. лева | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди