изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:21 EEST
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН    
Ред и сигурностПрез изминалите две   денонощия  на територията на Областна дирекция на МВР - гр. Добрич са регистрирани четири престъпления и произшествия.

На 11 декември 2008 година в РУ на МВР - гр.Балчик е получено съобщение от с.Соколово, общ.Балчик за това,  че неизвестно лице, чрез взлом е влязло в лек автомобил "Опел", паркиран в района на селото и е извършило кражба на авто СД и две тонколони.
По случая работят служители на РУ на МВР - Балчик. Провеждат оперативно - издирвателни мероприятия за установяването и задържането на лицето извършило престъпното посегателство.
По случая е образувано досъдебно производство.
Пет пътно - транспортни произшествия с материални щети по автомобилите  са регистрирани през изминалото на територията на област Добрич. Пътните инциденти са станали в гр.Добрич/3/ и на територията на община Генерал Тошево/2/.
През  денонощието звената на "Пожарна безопасност и спасяване" при ОД на МВР - гр. Добрич, са участвали в гасенето на три  пожара.
На 11 декември 2008 година, около 01.40 часа в "Пожарна безопасност и спасяване" - гр.Добрич е получено съобщение за възникнал пожар в частен дом, намиращ се в района на ул."Ген. Столетов" в гр.Добрич.
Пожарът е локализиран и потушен от два дежурни екипа на Първа РС "ПБС" - гр.Добрич. В резултат на пожара са унищожени около 60 квадратни метра от покривната конструкция на сградата, врати, прозорци и обзавеждане.
В следобедните часове на същия ден, при извършване на допълнителен оглед на горепосоченото жилище е открит обгорял труп на мъж.   Местопроизшествието незабавно е посетено от ДСОГ на ОД при МВР - Добрич. При огледа на трупа не са установени улики  за насилствено настъпване на смъртта. Тялото е изпратено в катедра "Съдебна медицина" - гр.Добрич. Установена е самоличността на починалото  лице, а именно 48 - годишен мъж от гр.Добрич, с инициали И.Г., собственик на жилището.
Обстоятелствата около трагичния инцидент, продължават да се изясняват в условията на досъдебно производство.
На 11 декември 2008 година, около 09.50 часа в "Пожарна безопасност и спасяване" - гр.Добрич е получено съобщение за възникнал пожар в частен дом в с. Лясково, общ.Добричка..
Пожарът е потущен от дежурен екип на Втора РС"ПБС" - гр.Добрич. При пожара са ненесени значителни материални щети. Унищожени са около 150 кв.метра от покривната конструкция, около 20 квадратни метра прозорци, врати и обзавеждане.
Пожарът е в резултат на строителна неизправност в комина на сградата.
ОД на МВР - Добрич12 декември 2008г.        
 


Сходни връзки

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди