изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:41 EEST
Генералният секретар на МВР ще ”пуши” в Бургас    
Новини
Националния мълчалив протест на служителите от системата на МВР ще бъде подкрепен и от полицаите в Бургас.


Служителите на реда ще стачкуват срещу ниското заплащане в системата на МВР и ще настояват за по-благоприятни условия за изпълнение на общественозначимата професия.
В морския град полицаи ще "излязат да попушат" и по този начин да изразят символично негодуванието си тази събота, 13 декември, от 11 часа пред сградата на Областната дирекция на полицията.
За готвения национален протест информира по рано през седмицата лидера на ГЕРБ Цветан Цветанов при участието си в сутрешно предаване на национална телевизия. Министърът на вътрешните работи Михаил Миков. Ръководителят определи като абсурдно твърдението за замисления протест.
От своя страна главният секретар на МВР Павлин Димитров заяви че ще подкрепи акцията на подчинените си, ако тя се осъществи.
Информация за замислената акция в израз на недоволството от социалните придобивки и условията при които работят служителите на МВР бе разпространена във вътрешните интернет-форуми наресорното министерство, където потребители споделиха, че полицаите ще пушат показно.  dir.bg
 


Сходни връзки

Генералният секретар на МВР ще ”пуши” в Бургас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди