изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:49 EEST
Берлускони омъжи щерка    
ЛюбопитноШестата по богатство жена в света Марина каза "да" на балетиста Маурицио

Първородната щерка на италианския премиер Силвио Берлускони Марина се врича днес във вечна вярност на дългогодишния си приятел и бивш балетист Маурицио Ванадиа, с когото живее на семейни начала от години и заедно имат две деца, съобщава в. "Република". Церемонията ще се състои в барокова църква в Аркоре, област Ломбардия.
Младоженците обаче няма да са единствените, които ще привлекат вниманието на папараците. За първи път тук ще се срещнат бившата и настоящата съпруга на италианския премиер - Карла дал'Олио, майка на булката, и втората тъща и днешна съпруга на премиера Вероника Ларио. Въпреки че двете знаят всичко една за друга, те не са се срещали лично никога преди.
Младоженците са призовали сватбарите да не правят скъпи подаръци, а да дарят пари за благотворителна организация. Меденият им месец също ще бъде съобразен с кризата - само пътуване до Лондон, и то за кратко. Освен това церемонията ще бъде скромна и в интимен кръг. Сред поканените са само най-близките приятели на Марина и Маурицио. Любопитни погледи ще привлекат със сигурност и трите кучета на младото семейство - Били, Джиджо и Орацио, за които е отредено видно място сред сватбарите.
Силвио има общо пет деца от двата си брака. 42-годишната Марина е и президент на семейната фирма "Фининвест", както и на издателството "Мондадори". Освен това тя е и в управителните съвети на "Медиоланум", "Медуза Филм", "Медиасет" и "21 Инвестименти".
В тазгодишната си класация за най-влиятелните жени в света сп. "Форбс" й отрежда 34-то място, като тя е единствената италианка, намерила място в списъка. За да заеме престижната позиция, Марина изпревари Лора Буш и английската кралица Елизабет II. Освен това според списанието първородната дъщеря на италианския премиер е на шесто място по богатство сред жените по света.
Петя Бояджиева

standartnews.com

 


Сходни връзки

Берлускони омъжи щерка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди