изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:26 EEST
Павлин Димитров: Без диалог с полицаите ще има други протести    
Общество
Нека да има приемственост и бързи реформи в МВР, за да не почваме след 5-6 месеца пак с някакви реформи. Това каза генералният комисар на МВР Павлин Димитров по БНР.


Натрупани проблеми през годините доведоха до страшно положение в Министерството на вътрешните работи. Това е тежко, сложно министерство, и радикалните промени трябва да бъдат осмисляни добре, коментира комисар Павлин Димитров. Той бе категоричен, че с вчерашния мълчалив протест на служителите на реда „нищо лошо не се е случило“. "Протестът вчера, състоянието на полицаите и системата не са политически въпрос, а на държавата и на цялото общество. Нека политиците да отговорят каква е причината да се случи всичко това", каза генералният секретар на МВР. Той подчерта:“Ако не говорим с полицаите, сигурно ще има и други протести. Винаги съм казвал, че полицаите трябва да знаят какво, защо и как се прави в МВР“.
Генералният комисар призна, "че, в полицията има хора, които извършват престъпления от общ характер". "Това не е тайна. Просто тези хора трябва да бъдат изпращани там, където им е мястото. От началото на годината 68 полицаи са уволнени за различни нарушения“, каза още генералният комисар на МВР Павлин Димитров.
 


Сходни връзки

Павлин Димитров: Без диалог с полицаите ще има други протести | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди