изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:04 EET
ОВЕН: Годишен хороскоп 2009    
Хороскоп ОВЕН: Годишен хороскоп 2009

Януари

Любов: Ще се почувстваш като център на вниманието и ще раздаваш на всички съвети. Не се страхувай да обявиш чувствата си на всеослушание, защото ще бъдеш изслушан.
Работа: Спокоен период почти без проблеми. Имаш повече време, което ще ти помогне да показваш най-добрата си страна и страхотните си качества и колегите ти ще те харесват и ще ти вярват.
Здраве: Внимавай с нервната си система, защото може да е много крехка в този период.

Февруари

Любов: Ще се почувстваш задушен и няма да знаеш как да кажеш на партньора си това, въпреки че той/тя ще се опитва да те облекчи. Опитай се да не си твърде егоцентричен и да бъдеш по-обичлив.
Работа: Интуицията ти ще се окаже в страхотна форма. Някой ще се опита да я критикува поради факта, че ти завижда. Обаче ти ще пренебрегнеш това и всичко ще мине по вода.
Здраве: За да си върнеш страхотната форма, звездите препоръчват плуване или спорт.

Март

Любов: Настроението ти ще варира и това ще създаде напрежение за тези покрай теб. Опитай се да не нагрубяваш партньора си.
Работа: Няма да работиш ефективно или логически, така че резултатите ще те разочароват. Обаче ако осъзнаеш грешката си, ще успееш да намериш решение.
Здраве: Ще почнеш да преяждаш – не прекалявай.

Април

Любов: Умората ще те кара да реагираш малко по-рязко. Ще ти трябва малко време, да разбереш от какво имаш нужда и какво искаш.
Работа: Някой ще то пречи да си завършиш някоя задача, което вероятно ще от завист. Избягвай конфронтация и бъди честен и професионален. Нечестната страна в последствие ще се разкрие.
Здраве: Ще си склонен към меланхолия, така че не се изолирай от другите; прекарвай време с приятели и се наслаждавай – имаш нужда.

Май

Любов: Опитай се да изгладиш нещата и да не водиш постоянни спорове. Можеш и да се опиташ да вярваш повече на партньора си, ако искаш по-щастлив живот.

Работа: Ще прехвърляш стреса си върху другите, което не е честно. Опитай се да се сдържаш и да бъдеш по-последователен в думите си или ще загубиш подкрепа.

Здраве: Ще можеш да си почиваш. Все пак движи се.

Юни

Любов: Ще имаш някакви грандиозни намерения и това ще ти осигури добро настроение. Опитай се никога да не приемаш нещо за даденост.

Работа: Краката ти не са здраво стъпили на земята и ще приемаш нови и невероятни възможности. Внимавай!

Здраве: Сега си достигнал лимита си – винаги си уморен и губиш способността си да се концентрираш.

Юли

Любов: Бъди търпелив и се дръж мъдро. Опитай се да разбереш нуждите на партньора си.

Работа: Ще осъзнаеш, че част от нещата, които смяташ за солидни и стабилни, всъщност не са. Опитай се да не се обезкуражаваш и да намериш нови разрешения.

Здраве: Ще имаш прилив на енергия и чудесното ти настроение ще ти дари още повече във всекидневието ти.

Август

Любов: Ще направиш голяма промяна във връзката си и това ще те накара да се почувстваш объркан и дизориентиран… Обаче това е правилният избор и промените са необходими понякога.

Работа: Ще имаш възможността да уредиш важна сделка, но се опитай да не прибързваш с решенията.

Здраве: Внимавай какво ядеш, може би е време да започнеш диета.

Септември

Любов: Ще имаш силата да преобърнеш ситуацията, която изглежда отчайваща. Партньорът ти ще бъде очуден от оригиналните ти и романтични идеи.

Работа: Ще удържиш трудна сделка по методичен и професионален начин. Уменията и професионализма ти ще бъдат оценени от шефовете ти.

Здраве: Звездите ще бдят над теб и всичко ще мине гладко.

Октомври

Любов: Ще почнеш да подбираш приятелите си според общи интереси. Ще можеш свободно да се изразяваш.

Работа: Ще получиш подкрепата и помощта на влиятелен човек. Ще знаеш какво точно да направиш и ще си благодарен.

Здраве: Кръвното ти налягане внезапно ще се понижи и ще загубиш желание към каквото и да е. Използвай природни лекарства.

Ноември

Любов: Ще почувстваш, че губиш контрол над ситуацията. Уморен си, защото не знаеш накъде е тръгнала връзката ви. Опитай се да поддържаш позитивна нагласа.

Работа: Ще се нуждаеш да промениш държанието си към някои колеги, защото иначе ще създадеш враждебност, която по-късно ще е трудна за елиминиране.

Здраве: Може да страдаш от ниско кръвно налягане, така че опитай да стоиш на сянка и да пиеш повече течности.

Декември

Любов: Ще дадеш всичко от себе си, за да бъдеш забелязан от потенциален партньор, дори с риска да заприличаш на глупак. Не се страхувай да си себе си, защото непретенциозното ти държание ще бъде оценено.

Работа: Ще започнеш да действаш инстинктивно, когато си поставен в някаква ситуация, която те заплашва. Ще решиш тогава дали да използваш различни критерии.

Здраве: Ако можеш, прекарвай повече време на чист въздух.

bul-news.com

 


Сходни връзки

ОВЕН: Годишен хороскоп 2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди