изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:09 EEST
РИБИ: Годишен хороскоп за 2009 година    
Хороскоп РИБИ: Годишен хороскоп за 2009 година

РИБИ

РИБИ: Защо да пиеш от кана, като можеш да пиеш от източника

Хороскопът за 2009 година за Рибите обещава много тайни обстоятелства и трансформации, които на социално и битово равнище могат много да усложнят нещата и да ви объркат, но ще направят живота ви невероятно интересен.

И за духовните търсения това ще бъде година на по-дълбоко усещане за себе си в света, а наблюденията често могат да преминават на границата между реалното и неправдоподобното.

Управителят на Рибите - Нептун, от април до декември ще бъде в съединение с Юпитер и Хирон в знака Водолей и на повърхността могат да излязат чакащи своя час проблеми, болежки и желания.

Неочаквано в ръцете ви ще се окажат нови ключове към тайните ви или ще срещнете необикновен човек, който ще ви поведе към сфера на нови знания или увлечения.

Ако заниманията ви имат надеждни практически устои и държите здрава връзка с реалността, тогава това ще бъде наистина повратна година в живота ви.

През януари - от втората декада, Меркурий е ретрограден във Водолей, а в края на месеца в този знак се събират наведнъж няколко планети.

Изпълнявайте текущата работа и използвайте времето за своите лични дела и увлечения, четете, пътешествайте, занимавайте се с фитнес. Или с йога, ако ви стигне търпението и времето, защото това е година, която помага за получаване на трансцедентален опит.

От 1 февруари Меркурий вече е директен, но събитията могат да имат непредсказуем ход, трябва да се възползвате от това, за което не сте давали никакви заявки.

Право в целта! - може да се случи и така, но не са изключени и грешни сметки, напразно хабене на сили. Затова свалете розовите очила и не губете време.

На 11 и 12 февруари Слънцето е в съединение с Нептун, на 11 февруари Луната преминава през опозицията между Сатурн и Уран. Това е точката на избор и отчитане на редицата от събития през годината, възможно е тя да бъде най-важната през 2009 година.

Трябва да се подчините на логиката на ситуацията, в която ще се окажете в този период, и да задействате интуицията си, за да разберете какво всъщност се изисква от вас.

От 6 март Венера е в ретроградна фаза с навлизане в Риби от 11 до 24 април. През този период могат да се наблюдават усложнения от емоционален характер и материални проблеми. Нежелателно е в това време да правите годежи, сватби, луксозни покупки и да променяте живота си кардинално. Но се старайте да предчувствате набелязващите се тенденции.

Възможно е през март и април обстоятелствата да се наредят по такъв начин, че да успеете да подредите приоритетите си, защото през май и юни Венера, срещайки се с Марс, ще се придвижва заедно с него, създавайки непрогнозируема игра на страстите, желанията, емоциите и е добре в такова време да имате ясни цели и да избягвате безпорядъка.

През май ретрограден ще бъде Меркурий. Може това да не повлияе по най-добър начин на нещата, обърквайки плановете ви, но като цяло месецът е благоприятен за отдих, романтика и други прости житейски радости.

За юни почти няма ограничения и трябва единствено да се съобразявате с обстоятелствата как по-добре да използвате това време, когато ще настъпи времето за работа или за отдих. Всичко трябва да ви се отдава и да ви радва.

През юли интересите ви са в сферата на дома и семейството. Намирайте повече възможности да сте сред природата или се занимавайте с дизайн на къщата си, но се старайте да правите всичко в съгласие с желанията на тези, които живеят с вас.

От средата на август идва време на изостряне, ако някъде сте направили грешки и не сте побързали да ги оправите. Личните амбиции могат да се сблъскат с натиск от страна на брачния партньор или шефа в работата.

Възможни са сериозни конфликти и е опасно да манипулирате обкръжаващите, както и да се отдръпвате от решенията на проблемите. Това е време , в което може да бъде развързан кармичен възел.

Октомври е идеален месец за Рибите с творчески професии, увлеченията по някакъв начин могат да ви помогнат за ръст на доходите, а социалното общуване по прекрасен начин се съчетава с романтичните интереси.
Но от особено внимание ще има нужда здравето ви и това ще продължи до нова година. Затова, се отнесете по-рационално към храненето, физическото натоварване, масажите, сауната и други, подходящи лично за вас варианти за профилактика.

През ноември всичко ще кипи от емоции. Старайте се да постъпвате правилно, защото Сатурн е в квадрант с Плутон ще подложи всички нас на проверка за съгласуването на текущите кармически задачи.

При това намирате възможност да получавате от живота удоволствие, защото за вас той винаги се изпълва с особен интригуващ смисъл, когато е активен знака на Скорпиона. Декември е благоприятен за взаимодействие в колектива и приятелските срещи.

bgvesti.com

 


Сходни връзки

РИБИ: Годишен хороскоп за 2009 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди