изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:09 EEST
ВОДОЛЕЙ: Годишен хороскоп за 2009 година    
Хороскоп ВОДОЛЕЙ: Годишен хороскоп за 2009 година

ВОДОЛЕЙ

Понякога събитията от миналото се втурват в живота ни, правейки отстъплението на спокойно и безопасно място невъзможно.
Много интересни планетарни комбинации се събират за Водолеите през 2009 година, от една страна разклащайки почвата под краката им, от друга предлагайки това, за което по-рано са мечтали.

В началото на годината двата управителя на Водолей - Сатурн и Уран са в опозиция, при това - Сатурн е ретрограден, което означава нарастване на напрежението и сблъсък на всевъзможни противоречия - вътрешни и външни.

Светът на обичайните ценности е разбираем и добре структуриран, но по стечение на обстоятелствата, известни проблеми и по-малкото късмет ще дават настойчиви сигнали, че е време да се промените.

Фактът, че Юпитер през януари навлиза във Водолей за цялата година, е шансът ви да предприемете важни промени в живота си и да наберете скорост за продължително време.

Юпитер ще ви осигури прилив на идеи, връзки и възможности. Изучавайте ги внимателно, докато не прецените детайлите, реалността на проектите и своето натоварване. Най-вероятно през януари ще се появи нова логика за целите и предстоящите събития.

Това ще е много интересен период; вие ставате необходим на всички и всеки, защото около вас се завихрят енергиите на потенциални възможности.

Водолеите през 2009 година са тези, които побеждават. Това изобщо не означава, че може да се отпускате. Сатурн ще престои още година в Дева. И ако Юпитер пали големи огньове, Сатурн ви кара да работите, а Девата е скрупольозен и педантичен знак, затова новите идеи не бива да пречат на реалната работа, а по-скоро именно вниманието към детайлите и правилното разположение на силите ще ви помогне да достигнете до изключителни успехи през годината.

През февруари ще усетите прилив на сили. Парадът на планетите във Водолей може да събуди у вас авантюристичния дух. Съединението на Юпитер с астероида Юнона е атмосфера на древен мит (съблазняването на Зевс от Хера - в древногръцката митология) и любовта ще поиска своето внимание.

И това е само началото, защото именно във Водолей през цялата година ще действа съединението между Юпитер, Нептун и Хирон. Възможно е тенденциите на този рядък съюз да разкрият някакви други резерви от хороскопа ви.

От вас в този период ще извира особена сила, много притегателна за обкръжаващите. Дръжте в полето на вниманието си датите 17-18 февруари и се възползвайте от шанса, ако ви се усмихне.
Това се повтаря и през първата декада на март.
Вниманието ви може забележимо да се измести в областта на личните взаимоотношения. Това е време на тънкости и нюанси; старайте се да слушате повече и да разберете повече за себе си и другия човек.

Ще ви харесат промените, които ще се случат през втората половина на май и юни. Драмите на симпатиите и любовта, откровеността и нуждата да взимате на окончателни решения. Решавайте кое за вас е по-добро - да планирате почивката си тогава или да останете във вихъра на събитията.

През август се старайте да прогресирате колкото се може повече. Течението на живота става особено бурно. Дълбоки чувства, силни емоции, растеж на амбициите. В това време можете да направите добра реклама на работата си и да откриете нови сътрудници.

От 7 септември Меркурий е ретрограден в Дева и отново се образува опозиция между Сатурн и Уран. Не се противете на миналото, което в този период ще ви принуди да се обърнете и оцените всичко, което сте постигнали или не сте успели да постигнете.

Имате възможност да поправите много неща. Да планирате по-добре всичко в движение.
През ноември ви предстои достойно да противостоите на няколко проблема наведнъж и на натиска на тези, които са с по-висок от вашия ранг. Едва ли ще е разумно в това време открито да възразявате срещу това, което се опитват да ви наложат.

През декември ще усетите себе си, по-дълбоко навлезли в света. Полезно ще бъде качеството да оставяте някои неща в покой. Дълбоко в душата си ще разберете, че вече сте преминали през важен кръстопът и може да си позволите да се порадвате на простите радости от живота.

bgvesti.com

 


Сходни връзки

ВОДОЛЕЙ: Годишен хороскоп за 2009 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди