изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:51 EEST
Деца от Шабла се включват в инициативата „Българската Коледа”    
НовиниШабла. Всяка година по традиция в Общинския детски комплекс-Шабла децата от началният курс на училището в общинския център, изработват суровакници, които подреждат в изложба и разпродават на символична цена, съобщиха от пресцентъра на общината.

Интересът към експонатите е много голям, защото те са изработени от естествени материали, по чисто добруджански традиции, от дрян, с много пуканки и паричка на върха. По различното тази година е, че в един от четвъртите класове се роди идеята разпродажбата да стане под формата на търг и събраните средства да бъдат внесени по сметката на „Българската коледа”. Идеята се поде от всички участници в тази коледна проява.Изложбата ще бъде открита на 22 декември във фоайето на читалище „Зора”-Шабла в 17.00 часа, на същото място ще се проведе и търга. Вместо левче от джоба на родителите за подпомагане на инициативата „Българската коледа”, находчивите деца избраха тази форма.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Деца от Шабла се включват в инициативата „Българската Коледа” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди