изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:37 EET
Дядо Коледа отваря торбата с премии за депутатите    
Парламент След голямото пушене на полицаите за 13-а заплата и достойни условия на труд депутатите очакват своите коледни премии.

На последния за годината председателски съвет днес шефовете на парламентарни групи ще решат окончателно дали и колко пари ще си разпределят избраниците, пише в. “24 часа”, цитиран от БЛИЦ.
Неофициалните сондажи между управляващи и опозиция показали, че няма противниците на идеята. Това не е 13-а заплата, защото такава няма предвидена, а спестени от самия парламент средства, коментира лидерът на червените депутати Ангел Найденов.
Става дума за средства, събрани от глоби за отсъствия, от заседания и комисии, както и други икономии. Те всяка година се разпределят по този начин, уточни той. Сумата, която избраниците получават, варира между 50% и 80% от заплатата.
“Популистко е да се отказваме от парите, още повече че много от нас ги даряват в избирателните си райони“, коментира и шефът на синята група Йордан Бакалов. Той от години помагал на децата от асеновградски дом. Така всеки можел да направи личния си избор, а не централно да се насочват някъде за благотворителност.  Дир.бг
 


Сходни връзки

Дядо Коледа отваря торбата с премии за депутатите | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Дядо Коледа отваря торбата с премии за депутатите
Автор: Anonymous да 2008-12-17 @ 10:10 EET
И за какво иде реч? Цитирам: '...Става дума за средства, събрани от глоби за отсъствия, от заседания и комисии, както и други икономии...' - значи от левия в десния джоб. Било популистко да се отказват от парите. Не ги е срам. Поне да не се афишира по такъв начин. Четох първо горната тема и ме заболя. Обикновеният човек все още вярва в чудеса, заради оцеляването си, като животните в джунглата, а тия хрантутници се гаврят и лицемерят.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди