изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:49 EEST
ОСИНОВИТЕЛИ И ДЕЧИЦАТА ИМ СЕ СЪБРАХА НА СРЕЩА ПРЕДИ КОЛЕДА    
ОбществоКоледно тържество за осиновители и техните дечица е организирал Отделът за закрила на детето при дирекция "Социално подпомагане" в Добрич. Събитието се е провело в Дневния център за възрастни с увреждания, където са се събрали 20 осиновители, заедно с осиновените момичета и момчета.

Това каза за НДТ шефката на Отдела за закрила на детето Иванка Титова. Всяко от децата донесло по една елхова играчка, която закачило на коледното дръвче. Малчуганите се представили с песнички и стихчета и, разбира се, получили подаръци. Иванка Титова отправи специални благодарности към спонсорите, благодарение на които е реализирано тържеството, а именно - "Радинов" ООД, Ганка Йорданова, ЕТ "Калев", ЕТ "Давид" и г-н Балчев.
Това е била четвъртата среща на осиновители от общините Добрич и Добричка през 2008 г. В предните събирания са участвали и кандидат-осиновители. Те са имали възможността да разговарят и да почерпят опит от семействата, които вече са осиновили детенце.
 


Сходни връзки

ОСИНОВИТЕЛИ И ДЕЧИЦАТА ИМ СЕ СЪБРАХА НА СРЕЩА ПРЕДИ КОЛЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди