изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:53 EEST
"ПЕЖО" И "МИЦУБИШИ" В ЧЕЛЕН УДАР ДО РЕЗИДЕНЦИЯТА    
Ред и сигурност Малко след 16 часа тежка катастрофа е станала по ул. "Батовска" малко преди входа на Резиденцията, научи НДТ. Челно са се блъснали "Пежо 200" и "Мицубиши Еклипс", като за щастие няма загинали. По първоначална информация от свои източници НДТ научи, че в "Мицубиши"-то са пътували мъж и жена, а в "Пежо"-то са били четири жени и един мъж. Всички са отведени за преглед в болницата, като до редакционното приключване на броя стана ясно, че няма опасност за живота на участвалите в катастрофата.

 Екип дознатели бе на мястото на инцидента, за който ще бъде образувано досъдебно производство. Мъже от квартал "Добротица" коментираха, че "Пежо"-то излизало на "Батовска" от квартала, докато "Мицубиши"-то пътувало по посока кръговото за Албена. Свидетели споделиха, че малко преди това видели същото "Мицубиши" да се върти из "Добротица" с мръсна газ и свистящи гуми. НДТ

 

 

                        С Ъ О Б Щ Е Н И Е

             

На 17 декември 2008 година, около 16.15 часа, по ул.”Батовска” в гр. Добрич, е възникнало пътно – транспортно произшествие, между л.а. “Мицубиши Еклипс”, управляван от Б.М./26г./от гр.Тервел  и л.а.”Пежо 306”, управляван от 47 – годишен водач от гр.Добрич, с инициали Г.Г.

В резултат на пътно – транспортното произшествие са пострадали четири лица, а именно 47-годишният водач Г.Г., две жени на 39 и 55 години, които са пътували в л.а.”Пежо”, както и 23 – годишен мъж, пътувал в л.а.”Мицубиши”. Четиримата пострадали са настанени за лечение в отделенията на МБАЛ –Добрич. По данни от здравното заведение няма опасност за живота им.  Всички пострадали лица са от гр. Добрич.

По двата автомобила са нанесени значителни материални щети. По надлежния ред на  водачите са взети кръвни проби.

Причините за пътно – транспортното произшествие се изясняват в условията на досъдебно производство. 

18 декември 2008 г.                                                ОД на МВР - Добрич

 

 


Сходни връзки

"ПЕЖО" И "МИЦУБИШИ" В ЧЕЛЕН УДАР ДО РЕЗИДЕНЦИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди