изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:04 EET
КРИЗАТА ЗА НАРОДА - ЗА ДЕПУТАТИТЕ СА КОЛЕДНИТЕ ПРЕМИИ    
Парламент

Георги Пирински: Депутатите имат основание за допълнителни възнаграждения



София. Заради цялостната си дейност народните представители имат основания за допълнителни възнаграждения. Това каза пред журналисти в парламента председателят на Народното събрание Георги Пирински, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Пирински посочи, че на две поредни заседания на председателски съвет са били обсъждани допълнителни възнаграждения за депутатите и всички парламентарни групи са били изразили съгласието си.
По думите на Пирински има основания за премии, тъй като и през тази пленарна сесия е имало интензивна законодателна дейност, включително и чрез създаване на поредица от работни групи за доработка за законопроекти, които се нуждаят от съществена доработка.
Според него са били отчетени мненията и смущенията в обществото, че има основания да се прецени дали е уместно да има такива възнаграждения. „При взимането на решението надделя мнението въз основа на това, че ние не искаме допълнителни средства от Държавния бюджет, че Народното събрание възстановява над милион и седемстотин хиляди лева, че има неизразходвани средства от пера по бюджета на парламента, които могат да бъдат оползотворени", каза Пирински.
Той поясни, че разбира остротата на интереса към един или друг въпрос от този характер, но не може да не сподели безспокойството си от атмосферата и нагнетяването на обществено мнение, рязко противопоставящо се и поставящо под незаслужена отрицателна оценка Народното събрание на България.
Искам да се обърна към всички, които имат очи и уши да чуят, че онова, което се прави през последните дни по всякакъв повод, е пряка заплаха за нормалното функциониране на държавата, за спазването на законите и за решаването на въпросите от жизнена важност за всеки отделен български гражданин.
Онези послания, които звучат от телевизионни екрани, че всички народни представители са дошли в парламента, за да обогатяват някого или че всички депутати са хора недостойни и които са тук единствено да вредят, са и морално безкрайно долни, смята Пирински.
Тихомира МИХАЙЛОВА
 


Сходни връзки

КРИЗАТА ЗА НАРОДА - ЗА ДЕПУТАТИТЕ СА КОЛЕДНИТЕ ПРЕМИИ | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КРИЗАТА ЗА НАРОДА - ЗА ДЕПУТАТИТЕ СА КОЛЕДНИТЕ ПРЕМИИ
Автор: Anonymous да 2008-12-17 @ 19:26 EET
гьонсурати, безскрупулни твари
КРИЗАТА ЗА НАРОДА - ЗА ДЕПУТАТИТЕ СА КОЛЕДНИТЕ ПРЕМИИ
Автор: Anonymous да 2008-12-18 @ 08:04 EET
лайнар Пирински покажи кой закон са приели законодателите лайнари и са били всичких в залата сигурно когато са си приемали възнагражденията и допълнителните заплати лайнари!
КРИЗАТА ЗА НАРОДА - ЗА ДЕПУТАТИТЕ СА КОЛЕДНИТЕ ПРЕМИИ
Автор: Anonymous да 2008-12-18 @ 14:59 EET
Защо Слави на прокуратурата, само заради една песен, а колко други са за там, кажете ?
КРИЗАТА ЗА НАРОДА - ЗА ДЕПУТАТИТЕ СА КОЛЕДНИТЕ ПРЕМИИ
Автор: Anonymous да 2008-12-18 @ 17:54 EET
ako vzimaha samo zaplati da ne kraut da vzimat i po 15 zaplata   ama..................
КРИЗАТА ЗА НАРОДА - ЗА ДЕПУТАТИТЕ СА КОЛЕДНИТЕ ПРЕМИИ
Автор: Anonymous да 2008-12-18 @ 20:40 EET

ДЕПУТАТИТЕ са за прокуратурата,а не СЛАВИ шоуто.

И наще ДОБРИЧКИ-ОБЩИНАРИ са за ПРОКУРАТУРАТА,вижте само решенията им от ВТОРНИШКИТЕ им ПОРНОГРАФО заседания    38-0-0 ...  или  41-0-0 ... и така нататък и така нататък.БРЕЙ-БРЕЙвинаги всичко с ПЪЛНО единодушие.И няма против,няма въздържал се БРЕЙ-БРЕЙ уникати.

От това пълно единодушие-КРАДЛИВОДУШИЕ вижте какво става в ГРАДСКАТА ГРАДИНА:

"Спортна среща"-уж дадена да обслужва-подпомага ФУТБОЛА виждаме на какъв "ХАЛ" е футбола.

КОМПЛЕКС-МЛАДОСТ уж даден да обслужва-подпомага КОЛОЕЗДЕНЕТО,  КЪДЕ Е ТО  ??

А там се строи-СТРОИ-строи,  И МЛАДЕН МАТЕЕВ Е СЪЩИЯ БОКЛУК  изряза дървета ... изгони спортисти като им иска такса да играят на ПОЛЯНКИТЕ които вече КОПАЕ-КОПАЕ усилено за ГОЛЕМИ-ГОЛЕМИ строежи.  ИДЕТЕ И ВИЖТЕ .  ЗАЩО бърза да строи сега покраи празниците ли !?!?

Както казаха по националната телевизия като се сложи първата плоча по празниците после вече НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪБАРЯ.  Затова се строи сега в КРИЗАТА за пари ,с КРАДЕНИ народни ПАРИ.

 


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди