изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:36 EEST
Гръмнаха човек на Киро Японеца    
Ред и сигурност
Тридесет и четири годишният Васил Патилов беше убит снощи  в София. Инцидентът стана около 21 часа на кръстовището на булевард "Сливница" и ул. "Одрин", предаде БТА.


Патилов е починал в линейката на път за института за спешна медицинска помощ "Пирогов". Полицията започна оглед на мястото на инцидента минути след стрелбата. Районът, където Патилов бе убит, е отцепен.
Според данни от първоначалния оглед Васил Патилов е бил в автомобил "Мерцедес", когато мъж в тъмни дрехи се приближил до колата и стрелял от упор. Патилов е прострелян в главата. В следствие на изстрела стъклото на колата е счупено.
Според публикации в медиите срещу Патилов има висящо дело за убийство. Полицейски източници твърдят, че Патилов има и регистрация за наркотици. Името му нашумява през 2001 г., когато в къщата на Кирил Кирилов - Японеца е извършена мащабна спецакция. Сред задържаните тогава е и Патилов.
На 17 септември 2001 г., къщата на Киро Японеца в столичния квартал “Факултето“ е атакувана от 50 маскирани полицаи от СДВР, НСБОП и Специализирания отряд за борба с тероризма (СОБТ), припомня БЛИЦ. Те пристигат в махалата с двайсетина леки автомобила и джипове и са въоръжени до зъби с пистолети, автомати и пушки-помпи. В самото начало на съвместната операция Кирил Кирилов е на гости у свой съсед, но като разбира за “гюрултията“, моментално се прибира вкъщи, където е проснат на земята и окован с белезници. Заедно с него са задържани още 12 души, сред които и двамата му синове - Януш и Спартак. По-видните арестанти са Сотир Петров (племенник на Японеца) - с няколко преписки за изнасилване и кражби, както и с висящо дело за убийство; Васил Патилов - с висящо дело за умишлено убийство; Владо Комара (бодигард на Японеца) - регистриран за грабежи и изнудване; Петко Петков - с три присъди за въоръжени обири.  Дир.бг

34-годишният криминално проявен Васил Патилов бе убит в София

Гръмнаха близък до Японеца ромски бос

ОБВИНЯВАТ ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА, ЧЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ МЪЖА СИ

Срещу Киро Японеца са стреляли с пушка ”Флобер”

Стреляха по Киро Японеца

ХРОНИКА НА ПОКАЗНИТЕ УБИЙСТВА 1993-2008 Г.


 

 


Сходни връзки

Гръмнаха човек на Киро Японеца | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди