изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:41 EET
ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ - СЪС СЕРТИФИКАТ ЗА СИГУРНОСТ НА ИНФОРМАЦИЯТА    
НовиниЗа това, че успешно е преминал сертификационният одит по международен стандарт за сигурността на информацията ISO 27001:2005, съобщиха от пресслужбата на областната администрация. В резултат на това ще бъде получен  втори сертификат по международния ISO стандарт, допълват оттам.

Сертифицирането е преминало в рамките на проект на МДААР "Промотиране на системи, инструменти и добри практики за управление на качеството в администрациите по Оперативна програма "Административен капацитет". Самият одит е извършен от "СЖС България", с участието на чуждестранни експерти-одитори. Според сертификационния одит, успешното внедряване на един от най-сложните международни стандарти ISO 27001:2005 ще допринесе за утвърждаване доверието у европейските партньори. Под ръководството на областния управител д-р Ердинч Хаджиев и с активното участие на главния секретар Драгой Драгоев, както и на експертите Божидар Бонев и Пламен Станев, са определени уязвимите места, потенциалните заплахи и прилаганите от администрацията мерки за защита за информационните активи. В своите целенасочени действия по обявяването на политиката по сигурността целият екип на администрацията в Добрич се ръководеше от идеята, че осигуряването на сигурността на информацията е постоянен процес, при който са необходими непрекъснат контрол, оценка и усъвършенстване, допълват от пресцентъра.
 


Сходни връзки

ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ - СЪС СЕРТИФИКАТ ЗА СИГУРНОСТ НА ИНФОРМАЦИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди