изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:26 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ 12-ГОДИШНО ХЛАПЕ ИЗИГРА РЕЦИДИВИСТ    
Любопитно12-годишно момче от Тервел успяло да изиграе рецидивист с пет присъди и така да спаси дома на родителите си от кражба, съобщиха вчера от РДВР. Около 14 часа на 16 декември детето било посетено от млад мъж, който се представил за приятел на баща му и започнал да го подпитва. След като разбрал, че малчуганът е сам, непознатият хванал детето и със заплахи го принуждавал да каже къде са парите. Детето обаче успяло да се отскубне и се развикало. Така полицията след няколко часа заловила крадеца, който бил рецидивист с четири до момента присъди.

АСТРОНОМИ ОТ ИТАЛИЯ И ГЕРМАНИЯ ЩЕ ИДВАТ ЗА СЛЪНЧЕВОТО ЗАТЪМНЕНИЕ

Последното за 20-и век пълно слънчево затъмнение на 11 август 1999 г. е включено в рекламната стратегия на Албена, защото изследване на НАСА сочи, че то ще се наблюдава най-добре от Европа, а курортът се оказва едно от най-подходящите места. Телескопи ще има на специални площадки, за туристите ще бъде осигурена и информация за явлението. Вече са направени заявки за посещението на астрономи от Италия и Германия в Албена за този ден.
НДТ - 18 декември 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ 12-ГОДИШНО ХЛАПЕ ИЗИГРА РЕЦИДИВИСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди