изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:04 EEST
Пиян ученик уби жена с камък    
Ред и сигурностЖесток запой доведе до ужасната смърт на 42-годишната Красимира С. в Разлог. В понеделник вечерта тя и 16-годишният Димчо Страхилов, който е от ромски произход, се черпили в кръчма. Пийнали порядъчно и малко след 21,00 часа се изнесли от заведението. Поели в посока гимназията по туризъм и обществено хранене. Точно там между омъжената жена и непълнолетния младеж възникнал остър спор.

Спречкали се и се сбили. Здравият юноша забил два юмрука в лицето на жертвата си. След това грабнал голям камък и три пъти го стоварил в дясната част на главата на жената, която станала на пихтия. Накрая започнал да рита вече безжизненото тяло, като счупил няколко ребра на мъртвата. За да прикрие следите, паникьосаният и изтрезнял от бруталното убийство тийнейджър хванал краката на трупа и започнал да го влачи към земеделската нива под пътя. При влаченето долнището на анцуга на Красимира се изхлузило, а горните й дрехи се качили чак на врата. Убиецът захвърлил тялото и офейкал.
"Сигнал за убийството е подаден в местното районно управление на МВР в 11,50 часа във вторник. Веднага на място са отишли криминалисти и експерти от Министерството на вътрешните работи, както и съдебен лекар. По трупа е имало видими следи от насилие, закаран е за аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство", съобщиха вчера от благоевградската полиция. Установен е извършителят, който е направил пълни самопризнания, сподели шефът на ОД МВР-Благоевград комисар Константин Титянов. "Днес (б.а. - сряда) в 16,00 часа бе повдигнато обвинение срещу 16-годишния Димчо Страхилов за умишлено убийство по член 115 от Наказателния кодекс. С прокурорско постановление е задържан за 72 часа, прокуратурата ще иска постоянна мярка "задържане под стража"", заяви говорителят на благоевградската окръжна прокуратура Елка Атанасова.
Бруталното убийство потресе жителите на Разлог. Местните хора не могат да си обяснят откъде може да има такава агресия в едно 16-годишно момче. Според тукашните хора обаче Димчо е неграмотен, не е ходил на училище. "Но е много здрав. Силен е като вол и почти толкова умен. Работеше където намери", твърдят разложчани. Няма криминално досие при нас, но на два пъти е хващан да придружава лица, които са се занимавали с незаконен добив на дървесина, каза шефът на РУ-Разлог Тома Добрев. Няма данни жертвата да е била изнасилена, категоричен бе той. Красимира С. е от Добринище, но била омъжена в Разлог. Майка е на две деца. Лошото е, че обичаше да си попийва, издават нейни комшии.
Владимир Симеонов

standartnews.com

 


Сходни връзки

Пиян ученик уби жена с камък | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди