изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:56 EEST
Земеделци от Северна България с 250 селскостопански машини пътуват за протестите в София    
Здраве Плевен. 250 селскостопански машини от Северна България вече пътуват за София. Това съобщи Георги Милев, член на Управителния съвет на Националната асоциация на зърнопроизводителите и председател на регионалната структура в Плевен, предаде кореспондентът на радио „Фокус” – Велико Търново.

Сборният им пункт е Ботевград. Общо 250 са машините, които се отправят към столицата от Южна България. Националната асоциация на зърнопроизводителите има разрешение от кмета на столицата Бойко Борисов да протестира с 500 машини на площад „Народно събрание” днес, в петък и в събота от 12.00 до 18.00 часа.
Зърнопроизводителите от Плевенско, които ще участват в протеста, около обяд тръгват към целта от разклона за Горни Дъбник на пътя София-Русе, където след протеста вчера пренощуваха с машините си.
Даниела ДОЧЕВА
 


Сходни връзки

Земеделци от Северна България с 250 селскостопански машини пътуват за протестите в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди