изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:58 EEST
Рудозем: Четирима загинаха при катастрофа    
Ред и сигурност Рудозем. Четирима загинаха и един е ранен при пътно-транспортно произшествие по пътя с.Средногорци - гр. Рудозем. Катастрофата е станала около 22.00 часа вчера, съобщиха за радио „Фокус” – Смолян от ОДП-Смолян. Лек автомобил „Ситроен”, управляван от 18-годишния Сафидин Д. от гр.Рудозем, напуска пътя и пада в реката.

При катастрофата е загинал водачът, три момичета – 16-годишно от гр.Мадан, 14-годишно от с.Средногорци и още едно момиче на 15 години от с.Средногорци. 15-годишно момче, пътувало в колата, е успяло да се спаси и е настанено в МБАЛ –Смолян за наблюдение. Екип на Районна служба "Пожарна безопасност и спасяване"- Смолян, с необходимата техника и обучени водолази, е работил през цялата нощ за изваждане телата на загиналите. В момента продължава търсенето на тялото на 15-годишното момиче от с.Средногорци . На мястото на произшествието се извършва оглед от дежурна оперативна група при ОД и РУ на МВР - Смолян.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Рудозем: Четирима загинаха при катастрофа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди