изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:42 EEST
Седем загинаха при катастрофи за по-малко от 24 часа (ОБЗОР)    
Ред и сигурностСедем души загинаха при катастрофи и пътни инциденти от късната вечер на съботния ден до момента или - за по-малко от 24 часа.


Сливен
Преди по-малко от час един мъж загина на място при тежка катастрофа, станала на пътен възел "Петолъчката". Все още не са уточнени самоличността и годините на загиналия. Тялото му е все още на място, продължава работата на полицията.
Пострадали са двама души. 25-годишен мъж е с открита фрактура на лявата ръка и на десния крак. Той е в критично състояние и е в Спешно приемно отделение на МБАЛ – Ямбол. 34-годишен мъж е със съчетана травма, в тежко състояние, е в МБАЛ – Сливен.

Ботевград
Две момчета са загинали на място тази нощ след катастрофа до Ботевград, други две са тежко ранени. Лекият автомобил, в който са пътували, се е ударил в метална врата на двор, а след това и в електрически стълб. Инцидентът е станал час след полунощ. Двамата загинали на място са съответно на 21 и на 23 години. 20-годишно момче е тежко ранено с травми на главата, в гърдите и в корема, то е в травматичен шок. Другото ранено момче е на 18 години и е със съчетана травма и разкъсно-контузни рани на двата лакътя. Закарани са в УМБАЛ „Св. Анна” в столицата и са били настанени към 3 часа тази нощ. И четирите момчета са от Ботевградско.

Рудозем
Четирима загинаха и един е ранен при пътно-транспортно произшествие по пътя с.Средногорци - гр. Рудозем. Катастрофата е станала около 22.00 часа снощи. Лек автомобил „Ситроен”, управляван от 18-годишния Сафидин Д. от гр.Рудозем, напуска пътя и пада в реката. При катастрофата е загинал водачът, три момичета – 16-годишно от гр.Мадан, 14-годишно от с.Средногорци и още едно момиче на 15 години от с.Средногорци. 15-годишно момче, пътувало в колата, е успяло да се спаси и е настанено в МБАЛ –Смолян за наблюдение. Екип на Районна служба "Пожарна безопасност и спасяване"- Смолян, с необходимата техника и обучени водолази, е работил през цялата нощ за изваждане телата на загиналите. В момента продължава търсенето на тялото на 15-годишното момиче от с.Средногорци.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Седем загинаха при катастрофи за по-малко от 24 часа (ОБЗОР) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди