изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:30 EEST
Бойко: Оглавя ли протест, ще е лошо за Станишев    
Ротари/Rotary "Нямаме нищо общо с протестиращите във всички браншове, а хората търсят подкрепа в нас, той действително не би могъл да си представи какво би се случило, ако отида на някои от протестите".

Това заяви кметът на София Бойко Борисов, цитиран от БЛИЦ, по повод на обвиненията на премиера Станишев, че се стреми да яхне протестите.
Градоначалникът и неформален лидер на ГЕРБ допълни, че иска партията му да дойде на власт по парламентарен ред.
Според Борисов, Станише не оценява реално неговите действия. "Не само, че нямаме никакво участие в протестите, но и не толерираме този начин на поведение. Но нека неговите министри и депутати се срещнат с тези хора и им решат проблемите. Всички протестиращи след протести идват при мен в подкрепа и аз ги отпращам пред вас да си отиват по мирно, по здраво. И той не стига, че не е благодарен, а продължава и тях да унижава и да ми прехвърля вини. Един протест ще оглавя и ще види, че ще е много лошо за него", допълни Борисов.
Той коментира още: "Те не искат много, просто работата им да се постави до ДАНС и прокуратурата, защото тя не е нито по-малко опасна, нито пък изисква по-малка квалификация. Това са им проблемите. Тъй като идеята на премиера беше да се направи "политическа полиция" и беше създаден ДАНС с по-високи заплати, още тогава ги предупредихме, че ще има протести".  dir.bg
 


Сходни връзки

Бойко: Оглавя ли протест, ще е лошо за Станишев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди