изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:07 EEST
С БДЕНИЕ ДОБРИЧЛИИ КАЗАХА "НЕ НА НАСИЛИЕТО"    
ОбществоБдение в памет на 33-годишния Живко Жеков от Добрич организираха вчера пред хотел "България" негови близки и приятели.

Както НДТ писа, таксиметровият шофьор бе убит на 13 септември пред хотела от 42-годишния криминално проявен Борис Борисов. В бдението се включиха и студенти от Висше училище Международен колеж. Присъстващите запалиха свещи, поднесоха цветя пред снимка на Живко и казаха "Не на насилието". Гражданите имаха възможността да подкрепят две подписки - на близките на таксиметровия шофьор и на студентите от колежа.
Пред журналисти майката на Живко Гена Иванова каза, че според нея убийството не е извършено по непредпазливост. "Синът ми е бил бит от трима-четирима. Доведоха го в къщи целия в кръв - по ръцете, по главата...", каза през сълзи жената. Тя е категорична, че прокуратурата трябва да промени квалификацията на престъплението, както и че трябва да бъде повдигнато обвинение и срещу останалите от компанията. "Не бива млади хора да си отиват по този начин... Вече никой от нас не е спокоен за живота си и за живота на близките си, дори и в малкия град", каза Гена Иванова.
 


Сходни връзки

С БДЕНИЕ ДОБРИЧЛИИ КАЗАХА "НЕ НА НАСИЛИЕТО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди