изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:34 EEST
ОБЩИНА ДОБРИЧКА ПОЛУЧИ СЕРТИФИКАТ ПО МЕЖДУНАРОДЕН ISO СТАНДАРТ    
ОбществоОбщина Добричка получи първи сертификат за управление на качеството в съответствие с изискванията на стандарт ISO 9001:2000, съобщиха от кметството.

От там обясниха, че това е поредната стъпка, която направи общината в стремежа си за непрекъснато подобряване на качеството и максимално задоволяване на изискванията на гражданите и юридическите лица.
Системата за управление на качеството е въведена през август 2008 година и е гаранция, че административното обслужване в седалището на общината на ул.”Независимост” №20 отговаря на основните изисквания на Европейските норми за публична администрация.
През месец ноември 2008 година системата премина успешно сертификационен  одит, извършен от компетентни и независими  одитори  от „СЖС България” по всички клаузи на стандарта. Процедурата по сепртифициране е извършена в рамките на проект на Министерството на държавната администрация и административната реформа „Промотиране на системи, инструменти и добри практики за управление на качеството в администрациите  по оперативна програма „Административен капацитет” .
С това общинското ръководство поема сериозен ангажимент за подобряване качеството на услугите и работата на администрацията в полза на гражданите и бизнеса.
 


Сходни връзки

ОБЩИНА ДОБРИЧКА ПОЛУЧИ СЕРТИФИКАТ ПО МЕЖДУНАРОДЕН ISO СТАНДАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди