изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:30 EEST
ОБЗОР 2008: “ИЗИДА” ЗАПИСА ЗЛАТНА СТРАНИЦА В ИСТОРИЯТА НА ТЕНИСА В ДОБРИЧ    
Коледа2008 година бе историческа за добричкия тенис. За първи път столицата на златна “Добруджа” бе домакин на силен международен турнир за мъже с награден фонд 10 хиляди долара.

На кортовете в градския парк дойдоха най-добрите български тенисисти. Привържениците на този спорт имаха удоволствието да наблюдават тенис на изключително високо ниво, предложен ни от юношите на “Изида” в състав Владислав Матеев, Димитър Петров и Християн Христов, които станаха вицешампиони на България в държавния отборен шампионат за състезатели до 16 години. Владо стигна до бронзовия медал в Мастърс турнира на България, в който право на участие в края на всеки състезателен сезон имат само най-добрите 8 от всяка възрастова група. Състезателят стигна до две титли в Германия при батковците до 18 г. и спечели три бронзови медала в турнири от календара на федерацията. В края на годината Матеев завърши годината като №6 на България, което също е изключително постижение, предвид жестоката конкуренция в тази възрастова група.  

Неговият съотборник Димитър Петров заложи на участията си в Австрия, където триумфира в откритото първенство на Виена, стана вицешампион в тамошния Мастърс и игра финал в държавния шампионат на алпийската държава. 

Митко не забрави откъде е тръгнал и се върна във важен момент за клуба, за да помогне за спечелване на сребърните отличия в националното първенство.  

Още двама състезатели на добричкия клуб защитиха по най-достойния начин името на “Изида” на турнирите в България. При мъжете Пресиян Коев направи пробив, след като достигна до полуфиналите на турнира в София от националната верига на “МТел”. Димана Митева се окичи с два бронзови медала от турнири за девойки до 14 години в Плевен и Варна.

Отскоро ТК “Изида” е в компанията на най-елитните клубове от първа категория в страната ни. Това са дължи на модерната база, постиженията на състезателите и успешно организираните турнири от вътрешния и международен календар. НДТ

 


Сходни връзки

ОБЗОР 2008: “ИЗИДА” ЗАПИСА ЗЛАТНА СТРАНИЦА В ИСТОРИЯТА НА ТЕНИСА В ДОБРИЧ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОБЗОР 2008: “ИЗИДА” ЗАПИСА ЗЛАТНА СТРАНИЦА В ИСТОРИЯТА НА ТЕНИСА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-12-23 @ 11:16 EET
napravo 6te se razpla4a,kakva statiq,koito q  e  pisal obi4a da se obra6ta s grab i da se navejda
ОБЗОР 2008: “ИЗИДА” ЗАПИСА ЗЛАТНА СТРАНИЦА В ИСТОРИЯТА НА ТЕНИСА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-12-23 @ 23:08 EET

вярно че този дето ....обича да се обръща с гръб.

Колкото "оправиха" КОЛОЕЗДЕНЕТО толкова ще оправят и ТЕНИСА.

От КОЛОЕЗДЕНЕТО не може да се краде,НО ОТ ТЕНИСА.... ЛЕЛЕ-ЛЕЛЕ.

Цял ДОБРИЧ вижад какво става НО ...


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди