изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:39 EEST
ОБЗОР 2008: “САМУРАЙ” СЛАГА 15 СВЕЩИЧКИ НА ТОРТАТА    
КоледаПрез 2009 година каратеки клуб “Самурай” ще стане на 15 години.

През това време добричкият тим си извоюва името на една от най-силните школи в страната. Юбилейната година ще бъде отбелязана с домакинство на републиканско първенство за юноши и девойки старша възраст и младежи до 21 години. Шампионатът ще бъде на 3 и 4 октомври в Добрич.

В същото време на отминалото общо събрание на федерацията по карате клубният бос на “Самурай” сенсей Димитър Христов бе избран за член на Управителния съвет. В ръководния орган влезе само още един представител на клуб от провинцията - Георги Ривов от Хасково.

Сенсей Христов награди десетте си най-добри състезатели за отминаващата 2008 година. Класацията води Янко Соколов, който бе избран и за Спортист №5 на Добрич. През тази година той стигна до златния медал на държавния шампионат за младежи до 21 години в дисциплината “кумите” при 80-килограмовите. Опитният каратист стигна до бронза в същата категория, но в турнира за купата на страната. В отборните надпревари стана шампион с мъжкия тим на “Самурай” за купата на България и вицешампион в държавния шампионат. Каратека №2 за годината е Георги Михайлов, който стигна до златото на “ката” в турнира за купата на България и спечели бронз на “кумите”. В отборното на “ката” е шампион. Трети в клубната класация е Руслан Тодоров, който стана първенец на “ката” в държавния шампионат за младежи и спечели бронз на “кумите” в кат. до 65 кг. Той успешно допълни мъжкия тим в отборните състезания и заслужено се окичи с ценните медали, заедно с Янко и Георги.    

ТОП 10 на "Самурай" за 2008 година:

1.       Янко Соколов

2.       Георги Михайлов

3.       Руслан Тодоров

4.       Иван Иванов

5.       Денислав Петров

6.       Глория Лалова

7.       Радослав Кулев

8.       Виктория Димитрова

9.       Георги Брайков

10.     Стоян Стоянов

 


Сходни връзки

ОБЗОР 2008: “САМУРАЙ” СЛАГА 15 СВЕЩИЧКИ НА ТОРТАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди