изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:02 EEST
В НОВОГОДИШНАТА НОЩ ПО БНТ ПЪРВО ГЛЕДАМЕ ПРЕСЛАВА, ПОСЛЕ ПРЕЗИДЕНТА    
КоледаНай-хитовата певица на България за последните 3 години - Преслава, е затрупана с ангажименти и няма да се прибере в родния си град Добрич.

Навръх Коледа тя ще пее за многобройните си почитатели в заведение в Сандански, а на Нова година ще весели всички гости в популярен нощен клуб в София. В Новогодишната нощ Преслава ще пее и на големия празничен концерт на площад “Ал. Батенберг” в София, който ще бъде пряко излъчен по БНТ. След нейните хитове зрителите ще имат възможност да проследят и наздравицата на президента на Република България Георги Първанов.

Наскоро изпълнителката гостува на Азис и сподели, че не се чувства звезда. „Не съм достатъчно смела, за да използвам тази дума, в момента съм популярна личност, имам хубави песни, които хората харесват, но това е до време” - заяви тя, демонстрирайки непресторена скромност. Преслава довери още, че в някои от текстовете й главна героиня е самата тя, а в останалите се старае да пее за проблеми, вълнуващи по-голяма част от публиката.

Поп-фолк звездата сподели, че няма проблеми да се разходжда спокойно по улиците сама, тъй като не се приема насериозно и винаги е допускала почитателите си близо до себе си.

Певицата разказа за трудния път, извървян от родния град Добрич до голямата сцена. „Цяла България се смя с моята пералня, но на мен не ми е смешно. Толкова труд съм положила, за да стигна до тук, зная цената на всяко малко нещо, което съм си купувала” - сподели изпълнителката по повод свое изказване, че с първия си хонорар си е купила пералня. Тя допълни, че изживяването човек да си купи сам нещо определено е много по-силно, отколкото да го получи от някой друг. На въпроса с какво се е променил животът й оттогава до сега, Преслава признава: „Не съм от хората с големия блясък и не държа на апартамент в престижен квартал”. НДТ

 


Сходни връзки

В НОВОГОДИШНАТА НОЩ ПО БНТ ПЪРВО ГЛЕДАМЕ ПРЕСЛАВА, ПОСЛЕ ПРЕЗИДЕНТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди