изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:56 EEST
ЦСКА продаден, най-после    
Спорт В навечерието на най-светлия християнски празник искам да съобщя на всички привърженици на ЦСКА, че предварителният договор за покупко-продажбата на клуба вече е факт

Това заяви за БЛИЦ представителят на фирма “Титан АС“ Николай Ишков, като уточни, че сделката е станала факт в ранния следобед.
"Още снощи двете страни постигнахме пълно споразумение, но всичко става реалност, когато има подписи. Те вече са налице. Официалният договор ще бъде подписан след 3 месеца, а в предварителния има клауза, която гласи, че в този период никоя друга фирма или консорциум не може да прави опити да откупува ЦСКА. Желая на всички Весела Коледа!“, каза Ишков.
Той не пожела да коментира дали Томов остава при новата власт. Достоверни източници на БЛИЦ обаче съобщиха, че Томов твърдо остава в Борисовата градина - новина, която едва ли ще зарадва феновете на ЦСКА.
По този начин на купувачите на “червените“ няма да се налага да плащат голямата неустойка на бившия вицепремиер и настоящ президент на клуба. В новата управа на шампионите встъпва в длъжност Николай Ишков, който е бивш президент на Спартак (Вн). Димитър Пенев ще запази поста старши треньор.
Малко преди 15 часа на интернет страницата на ЦСКА бе потвърдено, че “армейците“ вече са с нов собственик.
“Днес в 13:30 часа бе подписан предварителен договор с фирма “Титан АС“ за придобиване акциите на ПФК ЦСКА ЕАД. Договорът осигурява 3-месечен ексклузивитет на представителите на “Титан АС“. Това е един коледен подарък за всички, които обичат ЦСКА“, се казва на сайта на шампионите, предаде БЛИЦ.
Фирма "Титан АС" е известна с договорите си за сметопочистване в много градове в страната, с участието си в инфраструктурни проекти и в петролния бизнес. dir.bg
 


Сходни връзки

ЦСКА продаден, най-после | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди