изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:08 EEST
Иванина от Биг Брадър 4 е на корицата на новия FHM    
Новини Иванина от Биг Брадър 4 е на корицата на новия брой на списание FHM. Красивата блондинка, която още в Къщата показа, че не се срамува от тялото си, се разголва в стилна и сексапилна сесия, дело на фотографа Васил Германов.

Снимките са придружени от откровено интервю, в което Иванина разкрива интимни подробности за личния си живот и сексуалните си предпочитания. "Понякога играя двойни игрички – в леглото съм много дива и луда, а навън, когато сме в приятелска компания, съм тиха, кротка и много слушам – споделя хубавицата от Хасково. - Признавам си, че много обичам да глезят по всякакъв начин. Обичам да се правя на бебе, което не разбира нищо, и мъжът до мен да ме пита постоянно от какво имам нужда, какво не ми харесва, защо съм нацупена..."
  Запитана кои известни български мъже харесва, Иванина отговаря: "Харесвам Бойко Борисов, защото гледа много лошо – има садистично излъчване, но съм сигурна, че е много мил мъж. Харесвам и Сергей Станишев – мисля, че е много деликатен човек и много страстен в леглото. Бербатов има страхотно мъжко излъчване. Но аз трудно се впечатлявам само от визията на един мъж. Отношението е много по-важно. Мразя мъжете да ме подценяват и да се държат с мен като с глупаво парче само защото съм руса."
  
  Освен Иванина в новия брой на FHM можете да видите още Деница Димова, половинка на футболиста от Сливен и племенник на Лечков Иван Стоянов, взривна фотосесия на новото откритие на FHM - 21-годишната Йоана, секси снимки на Абигейл Кланси, гадже на футболиста от Портсмут Питър Крауч, както и модна фотосесия с Ники Михайлов.  http://media.erogance.eu

Вижте кои са най-провокативните секси красавици за 2008!

Иванина напусна ББ 4 и остана на сухо

Соня Немска: Галена е лапала дюнера на гаджето ми!

Соня немска пратила гаджето си да спи с Иванина

Тройка с проникване скандализира Къщата

Иванина била компаньонка "на повикване" в Пловдив

Иванина от ”Биг Брадър” иска да се снима без дрехи

Дочакахме - Иванина интимно в FHM

23/12/08 16:50
За разлика от десетките си голи показвания в къщата на Big Brother, за първи път ще видим Иванина разсъблечена пред обектива на професионален фотограф. Васил Германов е уловил Иванина в интимна светлина за списание FHM и тук можете да видите няколко от снимките.

Самата тя твърди, че не се срамува от тялото си, което вече забелязахме в кадри по време на самото риалити.


В интервюто към списанието, русокосата мацка от Хасково споделя, че харесва Бойко Борисов "защото гледа много лошо – има садистично излъчване, но съм сигурна, че е много мил мъж".


Относно премиерът Станишев Иванина е сигурна, че е деликатен и много страстен в леглото.



"Мразя мъжете да ме подценяват и да се държат с мен като с глупаво парче само защото съм руса"

Освен Иванина в новия FHM можете да видите още Деница Димова, половинката на племенника на Лечков - Иван Стоянов, секси снимки на Абигейл Кланси, гадже на футболиста от Портсмут Питър Крауч, както и модна фотосесия с Ники Михайлов.

Новото откритие на FHM - 21-годишната Йоана, също ще намерите в новия FHM.

http://avtora.com

 


Сходни връзки

Иванина от Биг Брадър 4 е на корицата на новия FHM | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди