изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:51 EEST
В САЩ преоблечен като Дядо Коледа уби 8 души    
По света
Осем души бяха убити от американец, който облечен като Дядо Коледа открил стрелба по гостите на тържество на свои бивши роднини и запалил къщата, предаде Ройтерс. По-късно мъжът се е самоубил.


Трагедията се е разиграла в Ковина, Калифорния.
45-годишният Брус Джефри Пардо отишъл на тържество по случай Бъдни вечер, организирано в къщата на родителите на бившата си съпруга. Той носел два пистолета и самоделно запалително устройство. След като влязъл в къщата, започнал да стреля. Избухнал пожар и когато полицията пристигнала, къщата вече била цялата в пламъци.
Сред останките на опажарената къща са намерени осем трупа, силно обгорели. Още не се знае колко от тях са загинали от стрелбата, колко от пожара. Две деца са ранени, но без опасност за живота - осемгодишно момиче, което отворило вратата и по което нападателят стрелял в лицето, и 16-годишно момиче, ранено в гърба, когато се опитвало да избяга от къщата.
Полицията смята, че става дума за семеен спор. Пардо и съпругата му неотдавна преживели труден развод, последвал едногодишен брак.
След като напуснал къщата, Пардоу отишъл в дома на брат си, където се самоубил. dir.bg
 


Сходни връзки

В САЩ преоблечен като Дядо Коледа уби 8 души | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди