изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:39 EEST
Компанията “Уилям Хил" затваря сметките на българските си клиенти    
По светаЕдин от най-големите британски компании за залагания Уилям Хил е взела решение да затвори сметките на всички български играчи. Мярката ще влезе в сила от Нова година. От компанията заявяват, че безпрецедентната мярка е по юридически причини

"Уилям Хил" ще заличи сметките на български играчи, считано от 30 декември. Всички настоящи клиенти ще могат да изтеглят останалите им по сметките суми до 31 януари 2009 г.

Българи вече няма да могат да залагат в Улиям Хил, както по Интернет, така и по останалите видове услуги на компанията. Мярката ще остане в сила за неопределен период от време.

"Уилям Хил" е една от най-големите и стари компании във Великобритания за залагания. Тя е първата, която предприема подобни действия спрямо българските клиенти.

Според българското законодателство залозите в интернет не са точно регламентирани и се определят като незаконни от Държавната комисия по хазарта. За да функционират на българския пазар всички букмейкъри трябва да притежават лиценз от Държавната комисия по хазарта, но нито един чуждестранен оператор няма такъв.

bpost.bg

 


Сходни връзки

Компанията “Уилям Хил" затваря сметките на българските си клиенти | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди