изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:08 EEST
Без червени дрехи и говеждо на Нова година    
Хороскоп
Според източния хороскоп 2009-а е година на Бика - втората година от 12-годишния цикъл на източния календар. Той само изглежда затънал до гуша и не много красив, може да издържи на всяко натоварване и е толкова стабилен и грижовен.


Легендата разказва, че Бикът е избран на второ място сред всички животни, заради неговата отзивчивост, безмерна доброта и трудолюбие. Той е отличава с мълчаливата си сдържаност, малко е муден, но е точен и методичен, пише бг вести, цитиран от БЛИЦ.
Под тази не тъй прекрасна външност обаче се крие оригинален ум и висок интелект. Вярно, този знак е твърде консервативен, не обича нововъведенията и всичко, което тревожи неговия безкрайно спокоен дух. Най-главната му черта е грижата за семейството, и ако със здравето му всичко е наред, семейството му процъфтява, защото той е неговата мощна и непоклатима основа. Стихията на Новата 2009 година на Бика е Земята. Девизът му е работа, семейство, родина.
Сатурн - богът на тъгата и покорен на съдбата, контролира настъпващата 2009-а. Най-добрият период на тази година е краят на лятото. Растението на 2009-а е просото.
Всеки знае, че Биковете реагират агресивно на червения цвят, затова го избягвайте при оформянето на празничната трапеза и вечерните тоалети за Нова година. Жените, когато приготвят гардероба си за тържеството, е добре да отдадат предпочитание на естествените материали. Същото се отнася и за украшенията, и за дрехите. Бикът и вегетарианец, той затова е и толкова силен. И би било върховна наглост да сервирате на новогодишната трапеза блюдо от телешко или говеждо. В тази новогодишна нощ, а и през цялата следваща година, по-добре отдайте предпочитание на растителната храна, на птиците и рибата. Като личен новогодишенподарък за Бика, поставете в центъра на масата блюдо с различни зеленчуци. Не е задължително да ги ядете, просто като жест.
Новата 2009-а е година на надеждите и новите дела - не само за всеки отделен човек, но и за целия свят на планетата Земя. Според китайския календар 2009-а е година на жълтия земен Бик и в съответствие с източния хороскоп ще бъде повече от благоприятен период за нови постижения и процъфтяване на активните, здравите и пестеливите представители на човечеството. През тази година пазете здравето си с всички сили, защото дългото боледуване ще прогони късмета ви веднага. Трябва да се лекувате с природни средства, както Бикът се лекува с тревите по ливадите.
Когато става дума за финанси, то 2009 година може да предостави на здравомислещия човек прекрасни шансове, не само да възстанови загубените заради финансовата криза средства, но и да създаде база за израстване в тази сфера. За да стане това обаче, ще се наложи дълго и упорито да се работи - само тогава ураганът на финансовата криза ще мине покрай вас, без да ви засегне. Ако мислите, че сте способни през 2009 година да се сдобиете с благополучие, благодарение на случайността, налага се Бикът още сега да ви разочарова - бързи и спекулативни пари през тази година няма да има.
В годината на жълтия Бик събитията в сферата на професионалните интереси е възможно да носят неадекватен и нервен характер, за който е присъщо взаимното недоверие между партньорите в бизнеса и дори сред колеги, които отдавна работят заедно. Деловият хороскоп за 2009 година на Бика често ще предлага възможности за измама, спекулации, мошеничества. Практичност и предпазливост по въпросите на бизнеса през 2009 годна ще са основният залог за съхранение на постигнатото през минали години. Причина за отсътствието в хороскопа за 2009-а на ясно очертан вектор на движение в сферата на професионалните интереси може би се крие в неблагоприятната обстановка, в която ще се окажат много успешни досега фирми. Независимо от приеманите правителствени решения и мерки в различни страни, организациите - преживели значителен ръст в годината на Плъха, през настъпващата година на Бика ще бъдат подложени на удари.
В общия хороскоп за 2009 година ясно е указано, че всеки трябва да отдели сериозно внимание на здравето си. Периодът няма да е нито прост, нито спокоен - няма да е време, в което човечеството ще може да се отпусне и безметежно да прекара следващите 12 месеца.
Освен това, някои глобални и напълно възможно - катастрофични събития, може да разтресат сериозно основите на човешкото общество и да извадят на повърхността дълбоко скрити противоречия и недъзи.
Ще се изострят заболявания, типични за различните знаци на Зодиака. Струва си отдалече да предприемете мерки за профилактика, за да не си прогоните късмета и успеха. Затова най-добрият подарък за Новата година е подаръкът за здраве! Китайският хороскоп съдържа 12 зодиакални знака с имена на животни. Подреждането им е определено от влиянието на Луната и новата година настъпва с новолунието. Точната дата на началото се променя всяка година. Годината на Бика по китайския лунен календар ще започне с новолунието на 26 януари 2009 година. dir.bg
 


Сходни връзки

Без червени дрехи и говеждо на Нова година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди