изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 11:12 EEST
Иде протест с поничка в ръка    
Новини
След голямото протестно пушене и пиене на вода под прозорците на вътрешният министър Михаил Миков идва ред на поничките.


Полицаи от цяла България ще се струпат в градинката пред МВР с понички в ръка на 17 януари, ако дотогава вътрешният министър не удовлетвори исканията им. Служителите на МВР се събират в понеделник пред министерството, за да разговарят с вътрешния министър Михаил Миков. Целта на срещата е те да поставят своите искания за увеличаване на заплатите и подобряване на условията на труд, пише "Стандарт".
За тази цел униформените ще сформират контактна група, в която ще влязат трима полицаи, трима пожарникари и толкова представители на гражданската администрация. Изборът на членовете, които ще са в делегацията, ще бъде направен в понеделник в 11 ч. По трима представители от всички областни дирекции ще се съберат в бюфета на "Гранична полиция", за да излъчат деветима, които да преговарят. Ако и след проведената среща с министъра не постигнат никакъв резултат, полицаите ще протестират с понички в ръка.
"Знам за такава среща, но все още не е ясно дали тя ще се състои", обясни пред "Стандарт" председателят на Националния полицейски синдикат Емил Рашев. Той допълни, че това е самоинициатива и той не е поканен на събирането. dir.bg
 


Сходни връзки

Иде протест с поничка в ръка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди