изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:23 EET
Информационен бюлетин на МВР    
Ред и сигурностИнформационен бюлетин на МВР

София. 31-годишен столичанин е уличен в кражба на 300 л. гориво от товарен автомобил. В края на ноември собственикът на возилото подал сигнал в столичното Пето РУ и обяснил, че бил паркирал товарния автомобил на паркинг пред ЗСК “Кремиковци”. Криминалистите се заели със случая и месец по-късно установили и задържали Г.М., който е криминално проявен и вече осъждан. Срещу него е образувано дознание, а материалите са предадени на районната прокуратура с мнение за образуване на досъдебно производство.
Монтана. Криминалисти на областната дирекция разследват обстоятелствата и издирват извършителите на взломна кражба от банкомат на банков офис в Бойчиновци. Престъплението е извършено тази нощ. Според данните, събрани до този момент, неизвестните апаши са проникнали чрез взлом в сградата на общината, където се намирал банкомата, след това с флекс  разбили автомата и откраднали наличните там 58 000 лева. По случая е образувано досъдебно производство в РУ МВР Монтана.
ГДПБС. 64-годишен мъж е загинал в къщата си при пожар, възникнал днес половин час след полунощ в с.Манолско Конаре, Пловдивско. Огнените пламъци са унищожили голяма част от покрива и 35 кв. м от  жилищна площ. Причините за фаталния инцидент са в процес на изясняване. Благодарение на бързата намеса на противопожарните екипи са спасени от огъня две съседни постройки.
Отново днес към 07.51 часа е получен сигнал за пожар в лятна кухня на къща в с. Изгрев, Плевенско. На място престегналият екип от огнеборци успял бързо да погаси пламъците, но при последвалите действия пожарникарите са  открили тялото на 82-годишния собственик на къщата. По първоначални данни причината за възникването на пожара е незагасена цигара.

 


Сходни връзки

Информационен бюлетин на МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди