изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 22:13 EEST
Пет по Рихтер разтресе страната    
Новини
През нощта в 00.59 ч. българско време е регистрирано земетресение с епицентър на границата между Турция и Гърция в морето, съобщиха от Сеизмологичния център към Геофизичния институт на БАН.


Магнитудът на труса е пета степен по скалата на Рихтер. Земетресението е усетено в областите Кърджали, Хасково, Пловдив и София.
По данни на Сеизмологичния център към Геофизичния институт на БАН до момента са усетени над 40 последващи труса, които са регистрирани от апаратурата. Няма данни за жертви или нанесени материални щети.
През тази година имаше няколко силни земетресения в Гърция, последното - на 13 декември. При земетресение на 8 юни в южната ни съседка загинаха двама души, припомня ekipnews. dir.bg
 
Над 40 вторични труса след снощното земетресение са регистрирали от БАН
29 декември 2008 | 07:06 | Агенция "Фокус"
София. През нощта в 00.59 ч. е регистрирано земетресение с епицентър на границата между Турция и Гърция в морето. Това казаха от Сеизмологичния център към Геофизичния институт на БАН за Агенция „Фокус”. Магнитудът на труса е пета степен по скалата на Рихтер. Земетресението е усетено в южната част на България. По данни на Сеизмологичния център към Геофизичния институт на БАН до момента са усетени над 40 последващи труса, които са регистрирани от апаратурата. Няма данни за жертви или нанесени материални щети.
 
 
 
 
 
 


Сходни връзки

Пет по Рихтер разтресе страната | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди