изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:46 EET
26-годишен в ареста за държане на наркотици    
Ред и сигурност

26-годишният Митко Б. Маринов от гр. Добрич ще остане задържан под стража, след като Добричкият окръжен съд отхвърли жалбата му срещу наложената му от Районен съд – Добрич, мярка за неотклонение. Той е заловен на 26.11.2008 г. това с 5 гр. хероин. Маринов е осъден тази година от Районния съд по друго дело на 7 месеца лишаване от свобода за кражба на вещи от избено помещение.



Защитата му посочи, че освен младия мъж, няма кой да се грижи за боледуващ негов родственик. Адвокатът помоли най-тежката репресивна принуда да бъде заменена от въззивния съд с мярка  за неотклонение „домашен арест”.

Представителят на държавното обвинение обаче намира искането за неоснователно, тъй като той е разследван за тежко престъпление, за което е предвидено наказание до 6 години лишаване от свобода. Маринов има и лоши характеристични данни.

Добричкият окръжен съд прецени, че събраните по делото доказателства обосновават авторството на Маринов за деянието, за което е привлечен да отговаря.  Срещу него се води досъдебно производство за тежко умишлено престъпление и той е осъждан за такова. Това обосновава извода за наличие на реална опасност от укриване и извършване на друго престъпление.  

Актът на Добричкия окръжен съд е окончателен и не подлежи на обжалване.

 

29.12.2008 г.                                   Пресслужба Добрички окръжен съд

 


Сходни връзки

26-годишен в ареста за държане на наркотици | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди