изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:35 EET
Изчезнаха 700 000 лева от банков ”склад”    
Ред и сигурностОкръжната прокуратура в Благоевград е образувало досъдебно производство срещу неизвестен извършител след сигнал за изчезнала голяма сума пари от трезора на клона на "Уникредит Булбанк" в Благоевград.

Това съобщи пред БТА говорителят на Окръжната прокуратура Елка Атанасова.
Над 700 000 лева са задигнатите пари по първоначална информация. Атанасова уточни, че става дума за денонощен трезор, ползван по договор от охранителната фирма "Секюрити сървисиз България" АД и от обменно бюро "Панасоник". В него през почивните дни се съхранявали пари, събрани от клиенти на охранителната фирма.
От банката поясниха, че не става въпрос за гражданския трезор, а за т. нар. денонощен склад, в който фирми и физически лица могат да оставят пари или ценности на съхранение. В случая фирма е подала сигнал, че вчера в склада е оставена сума пари, а днес сутринта е липсвала. Интересите на клиентите на гражданския трезор не са засегнати, успокоиха още от банката.
Прокурорите са започнали работа днес, след като в Областната дирекция на МВР в Благоевград е получен сигнал за изчезнала от трезора сума. Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител.
През март неизвестни опитаха да оберат клон на "Уникредит Булбанк" в столичния квартал "Надежда". Сигналът за проникване в помещенията беше подаден около 16 часа в неделен ден. На мястото дойде полиция, която отцепи района, но се оказа, че касите са непокътнати. Така и не стана ясно какво е попречило на неизвестните обирджии да стигнат до парите.  dir.bg
 


Сходни връзки

Изчезнаха 700 000 лева от банков ”склад” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди