изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:21 EET
С хевиметъл посрещат Нова година в Каварна    
Новини

Концерт "Сцена под звездите" ще започне тази вечер на пл. "Княз Александър Първи" в столицата.  Това е десето посрещане на Новата година от площада. Ще участват Миро, Силвия Кацарова, Теди Кацарова, група "Мастило", Иво Папазов с неговия оркестър и фолк-певицата Преслава. Празнични концерти ще има и в много общини в страната.



Каварненци и гостите на крайморския град се готвят за пети пореден път да посрещат Нова година заедно на площад "Защитата на Каварна". На традиционния концерт хедлайнери ще бъдат хевиметълите U.D.O. Концертът ще бъде безплатен, организатори са община Каварна и продуцентска къща, съобщи кметът Цонко Цонев. Ще бъдат изпълнени класики на "Accept", чийто последен концерт в историята им беше именно в града, обявен за столицата на рока на България.

Концертът ще започне в 21.30 часа, ще го открие група "Сигнал", начело с Йордан Караджов, след тях на сцената ще излезе Udo Dirkschneider с групата си, а след полунощ ще надуят духовите инструменти музикантите от сръбската група "Ъндърграунд - Салиевич ". Площадното тържество ще завърши с най-богатата досега новогодишна заря.

Разград също ще посрещне 2009 година с голямо площадно веселие. Празничната програма "Заедно в новогодишната нощ" ще започне в 23 ч. на площада пред Общинския културен център с концерт на група П.И.Ф. В 00.45 ч. кметът Денчо Бояджиев ще вдигне наздравица и ще отправи благопожелания към жителите и гостите на града.

На видеоекран разградчани ще могат да видят и новогодишното обръщение на президента Георги Първанов. Новогодишното веселие ще продължи с фойерверки и илюминации и изпълнения на Капанския ансамбъл.  btv.bg

 


Сходни връзки

С хевиметъл посрещат Нова година в Каварна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди