изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 20:49 EEST
2009-а ВЛЕЗЕ С ДВЕ ЖЕРТВИ НА ПИРАТКИ    
НовиниИ тази година не се размина без инциденти от празнични фойерверки. За НДТ ръководителят на Спешното отделение в добричката болница д-р Георги Димитров разказа, че в празничната нощ двама мъже на възраст около 30 години са били приети с наранявания от пиратки.

 "При единия случай имаше поражения по ръката и след оказаната му първа помощ бе настанен за лечение в ортопедичното отделение. При другия пациент нараняванията бяха в областта на лицето - около устата. Той бе пренасочен в хирургия, където са зашили разкъсванията" - каза д-р Димитров. Два са били и по-тежките случаи на злоупотреба с алкохол. 14-годишен тийнейджър от Тервел е бил заведен в спешното, след което е бил приет за лечение и наблюдение с алкохолно травяне в детското отделение на болницата. "Другото алкохолно отравяне бе на млада 20-годишна жена, която бе докарана при нас от изключително агресивни придружители. Тя е настанена във второ вътрешно отделение" - сподели д-р Димитров.
 


Сходни връзки

2009-а ВЛЕЗЕ С ДВЕ ЖЕРТВИ НА ПИРАТКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди