изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:58 EEST
"БИЛЛА" ПОДАРИ "СИГНАЛ" НА ДОБРИЧ    
НовиниНай-новата придобивка за жителите на града отвори врати в навечерието на коледно-новогодишните празници

Официално изпълнителният директор на "Билла България" Емил Стефанов и кметът на Добрич Детелина Николова прерязаха лентата на 40-ият магазин от търговската верига, който бе открит в Добрич в навечерието на коледно-новогодишните празници. По повод откриването на магазина "Билла България" подари на добричлии двучасов концерт на рок-легендите "Сигнал". Стотици добричлии се възползваха от възможността да напазарят с отварянето на вратите на обекта.
Общата площ на обекта е 1800 кв. м, а търговската му площ е 1 200 кв.м. До него има 77 паркоместа. Ежедневно от понеделник до събота магазинът ще работи от 8 до 21 часа, а в неделя - от 9 до 20 часа.
Вече и добричлии могат да се радват на свежите продукти, които ежедневно предлага австрийската търговска верига в своите обекти. В разнообразното меню са ежедневно приготвяните деликатесни салати, топла витрина и пекарна, в която всеки ден се пекат над 20 вида пресни хлебчета по австрийска технология, които са само част от многообразния асортимент. Друго специфично предимство за клиентите на "Билла" е прясното месо, което се транжира и обработва на място. Сред многообразието от стоки с доказани търговски марки е са и продуктите със собствената марка на Билла - Clever, която предлага първокласни продукти на изключително изгодни цени.
 


Сходни връзки

"БИЛЛА" ПОДАРИ "СИГНАЛ" НА ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"БИЛЛА" ПОДАРИ "СИГНАЛ" НА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-06 @ 11:36 EET

много тясно вътре бе ! и ниско ! Паркинг хич!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди