изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:23 EEST
ЧИСТЯТ СТЪЛБИЩА И ПОДСТЪПИ В ДОБРИЧ КАТО ЗА РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ    
НовиниЗа първи път подстъпите и стълбищата към обществените сгради в града се почистват от снега по руски тертип, научи НДТ. За вестника управителят на добричкия офис на "АЗА Шеле" Григор Алексиев заяви, че експериментално са закупени 600 кг калиеви смеси.

 "С калиевите смеси се посипват всички стълбища и подстъпи към обществени сгради, като ефектът е много добър. Характерното за калиевите смеси е, че издържат при температура минус 20 градуса" - допълни още Алексиев.
В града фирмата почиства улиците освен със сол и пясък и с магнезиеви смеси, което тази година се прави за първи път. На три приоритета се извършва почистването на пътните артерии в града, като на първо място са 55 улици, които са основни пътни артерии и по тях се движи градският транспорт. До 48 часа се почистват второстепенните улици, а до 96 часа - малките улици в града, допълни още Алексиев. За пореден път от "АЗА Шеле" апелират да се осигурява достъп за снегопочистващата техника, особено в малките улици, където основен проблем са паркираните автомобили.
 


Сходни връзки

ЧИСТЯТ СТЪЛБИЩА И ПОДСТЪПИ В ДОБРИЧ КАТО ЗА РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди