изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:39 EEST
Общински съвет за сигурност и управление при кризи    
НовиниПоследната информация от около 09.00 часа сутринта от отговорника на оперативната група на ЧТК за Добрич е, че налягането в газопреносната мрежа в града е паднало до 0,2 бара.

Това прави по чисто технологични причини невъзможна работата на по-голямата част от газовите инсталации, тоест те се самоизключват непредвидимо. По тази причина в периода от 20.00 часа на 06.01 до 06.00 часа на 07.01 започнаха и продължават да отпадат последователно инсталациите в социалните и учебни заведения. И това се случва на фона на непрекъснатите уверения на Ситуационните центрове към Министерство на икономиката и енергетиката и МС, че ще се осигури минимално необходимо налягане в мрежата за осигуряване работата на социалните дейности и въпреки, че в Добрич са изключени принудително всички големи потребители от обществено - икономическия сектор. Следвайки динамично променящата се обстановка Общинският съвет за сигурност и управление при кризи взема своите решения през няколко часа и информира държавните институции за своите действия, но не се предприемат адекватни решения. Общинският съвет за сигурност и управление при кризи ще продължи да следи състоянието на газопреносната мрежа в Добрич и ще взема незабавни решения съобразно ситуацията. 
 


Сходни връзки

Общински съвет за сигурност и управление при кризи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди