изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:41 EEST
Актуална информация към 14.45 часа    
НовиниОбщинският съвет за сигурност и управление при кризи информира, че всички детски ясли преминаха на отопление с ел. енергия.

Поради невъзможност съществуащите инсталации да поемат цялото натоварване е взето решение да се формират дежурни групи във всички детски ясли. В тази връзка Общинският съвет за сигурност и управление при кризи се обръща към родителите, които имат възможност, да задържат децата си при домашни условия. Детските градини с номера 10, 27 и квартал "Рилци" работят на пълен капацитет. Детска градина 12 е с непрекъснато захранване и работи нормално. Поради прекъсване на захранването е преустановена работата на детските градини с номера - 11, 17, 23, 24, 25, 32. Ако ситуацията остане непроменена Община Добрич има готовност да организира утре -  08 януари дежурни групи в 9, 18, 26 детска градина. Към 14.45 часа в Община Добрич не е получена писмена Заповед на Министъра на образованието за прекратяване на учебните занятия. Ситуацията с училищата остава непроменена до момента. Здравните и социални заведения функционират нормално. След наложените ограничения на консумацията в района е възстановено газоподаването в МБАЛ - Добрич.
От Ситуационните центрове към Министерството на икономиката и енрегетиката и Министерството на извънредните ситуации досега не е постъпила конкретна информация относно решването на проблема, което рефлектира върху вземането на решения на местно ниво. Общинският съвет по сигурност информира непрекъснато  за своите действия Областния съвет за сигурност и управление при кризи и Ситуационните центрове към двете министерства.  

Очаквайте следващата информация в 17.00 часа                    


Общински съвет за сигурност и управление при кризи

 


Сходни връзки

Актуална информация към 14.45 часа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди