изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:57 EEST
МИНУС 17 ГРАДУСА В ДОБРИЧ,СТУД СКОВА СТРАНАТА    
НовиниРекордно ниски температури от минус 17 градуса отчетоха синоптиците в Добрич, съобщиха от НИМХ.Минус 14 градуса са отчели термометрите на връх "Ботев". 11 градуса под нулата е била температурата тази сутрин в Свищов, Русе, Шумен и на връх „Рожен“.


Във Велико Търново, Драгоман, Черни връх и на връх Мусала отчетените стойности са мунис 11 градуса. В София и Варна термометрите са отчели минус 8 градуса, а в Бургас – 5.
Зимните курорти и спортните съоръжения работят нормално, съобщиха от планинската спасителна служба.Температурите навсякъде са минусови. Хората да бъдат облечени добре.
На места, където навалелият преди седмица сняг се е заледил, има опасност от снежни лавини.От службата отправят специално предупреждение към сноубордите да не отиват там, където не е обработена настилката, както и на места, където е обозначено, че не е подходящо за практикувания от тях спорт.dnes.bg/НДТ


 


Сходни връзки

МИНУС 17 ГРАДУСА В ДОБРИЧ,СТУД СКОВА СТРАНАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди