изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:48 EET
ПОТВЪРДИХА УСЛОВНА ПРИСЪДА НА КРАДЕЦ    
Ред и сигурност Условна присъда от 1 годината лишаване от свобода с 3-годишен изпитателен срок постанови Окръжният съд в Добрич на 56-годишния Иван Н. Иванов.

Магистратите потвърдиха наказанието, което Районен съд – Добрич наложи. Иванов е бил признат за виновен, че на 13 март 2007 г. е отнел метални профили от покрива на автосервизна работилница в Добрич, собственост на „БДЖ” ЕАД – Поделение за товарни превози гр. Варна, с намерение противозаконно да ги присвои. Деянието е останало недовършено, поради намесата на служители на ж.п. гара „Добрич – Север”, и на МВР.

Въззивният съд намира за правилен и обоснован извода на първоинстанционния, че деянието е извършено с пряк умисъл, като Иванов е предвиждал и искал настъпването на общественоопасните последици. Престъплението е с висока степен на обществена опасност, предвид на неговата широка разпространеност.

Иванов има чисто съдебно минало, но недобри характеристични данни. Решението на Добричкия окръжен съд не подлежи на обжалване и протест. НДТ

 

 


Сходни връзки

ПОТВЪРДИХА УСЛОВНА ПРИСЪДА НА КРАДЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди