изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:36 EEST
ПОДПАЛВАЧЪТ НА КАНТОРАТА НА СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛЯ Н. ЖЕЛЕВ ОСТАВА ЗАД РЕШЕТКИТЕ    
Ред и сигурност 20-годишният Ганчо Ганчев, обвинен за палежа на офиса на частния съдебен изпълнител в Добрич Николай Желев, ще остане в ареста.

Това постанови Апелативният съд във Варна, който с решението си  потвърди определението на Добричкия окръжен съд от края на миналата година.

Варненските магистрати отчитат решението на колегите си в Добрич като правилно и законосъобразно. Именно заради това мярката на младежа, който е в ареста от 9 септември миналата година, остава непроменена.

НДТ припомня, че Ганчо Ганчев бе задържан в края на август 2008 година, минути след палежа на офиса на частния съдебен изпълнител Николай Желев от Добрич на бул. „25 септември". Младежът е привлечен като обвиняем за тежко умишлено престъпление, със сериозни материални щети, за което законът предвижда наказание „лишаване от свобода". В хода на разследването Ганчев е направил пълни самопризнания. Той обаче още не е посочил поръчителя на палежа и мотивите за него.

Другият мотив на варненските магистрати да оставят подпалвача в ареста е, че има реална опасност, ако Ганчев е на свобода да се укрие или да извърши друго престъпление. Подсъдимият е с богато криминално досие. Той е с влязла в сила присъда още на 15 години, както и 3 досъдебни производства за грабежи. Има и 21 криминални регистрации. Решението на Апелативният съд е окончателно. НДТ

 


Сходни връзки

ПОДПАЛВАЧЪТ НА КАНТОРАТА НА СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛЯ Н. ЖЕЛЕВ ОСТАВА ЗАД РЕШЕТКИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди