изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:52 EEST
ПОДПИСКА СРЕЩУ ЗАЧЕСТИЛИ ИНЦИДЕНТИ В НОЩНО ЗАВЕДЕНИЕ В ШАБЛА    
НовиниМолба да бъдат взети мерки във връзка със зачестилите побоища в  шабленската дискотека “Порт” внесоха в Общинския съвет потърпевшите при инцидента  на 27 срещу 28 декември миналата година, Калоян и Момчил Минкови, съобщиха от пресцентъра на община Шабла.

Молбата им е придружена от събраните над 300 подписа в подкрепа на искането им. В отговор последва незабавна реакция, като бе свикана комисията по устройство на територията, благоустрояване, законност и обществен ред да обсъди постъпилата молба. Препоръчано бе на кмета на общината да сезира  РИОКОЗ и дирекция “Инспекцията по труда” - гр. Добрич, за извършване на проверки в дискотека “Порт”.

Освен това на следващото заседание на Общинския съвет ще се направи преглед на Наредба № 1 за опазване на обществения ред и ще се прецизират членовете й, касаещи вечерния час и охраната на нощните заведения. Препоръчано бе още да се засили контролът от страна на РПУ – Шабла, и всички институции, на които е вменено да следят за спазване на Наредбата.

В началото на тази седмица започват масови проверки и нарушителите ще бъдат санкционирани съгласно предвиденото в Закона. НДТ

 


Сходни връзки

ПОДПИСКА СРЕЩУ ЗАЧЕСТИЛИ ИНЦИДЕНТИ В НОЩНО ЗАВЕДЕНИЕ В ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди