изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:31 EEST
ПАРТИЕН ЖИВОТ НДСВ СТАРТИРА ИЗБОРНА НОВА ГОДИНА С "ГОВОРИМ ЗА ПРОМЯНА"    
ПолитикаОт пресцентъра на НДСВ съобщиха, че на 16 и 17 януари жълтата партия организира във Фестивалния и конгресен център във Варна регионална конференция "НДСВ: Говорим за промяна".  Оттам допълват, че конференцията се организира с амбиция за превръщането й в начало на успешна за партията изборна нова година и принос към създаването на модерна предизборна програма на партията.

В рамките на проявата са предвидени открити дискусии по теми от здравеопазването, проблемите на хората с увреждания, бизнеса и икономическата политика, образованието и политиката за семейството и ин витро фонда. Всички дискусии ще бъдат обобщени  по време на заключителна част на конференцията във втория й ден. Сред модераторите на отделните дискусии по различните теми са д-р Антония Първанова, народен представител от НДСВ, Деница Димитрова - депутат, Милен Велчев, народен представител и зам.-председател на НДСВ, Даниел Вълчев, вицепремиер и министър на образованието и науката, Христина Христова, народен представител от НДСВ, Николай Василев - министър на държавната администрация.
 


Сходни връзки

ПАРТИЕН ЖИВОТ НДСВ СТАРТИРА ИЗБОРНА НОВА ГОДИНА С "ГОВОРИМ ЗА ПРОМЯНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди