изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:53 EET
Румен Овчаров бил на плаж в Бразилия    
Любопитно
Според слухове в парламентарната група на БСП бившият министър на икономиката Румен Овчаров, който е и сред най-запознатите с газовия договор, е на почивка в Бразилия.


Настоящият председател на бюджетната комисия на парламента ще бъде в парламента на 14 януари, когато трябваше да е първият работен ден на депутатите, съобщава в. "Класа", цитиран от БГНЕС.
"Овчаров празнуваше Нова година в Рио де Жанейро, на плажа Копа Кабана. Каза ни, че газовата криза не го интересува, защото не е министър на енергетиката“, обясниха пред „Класа“ депутати от левицата.
От избухването на кризата насам депутатът е с изключен мобилен телефон. Според непотвърдена информация той е закупил празничния новогодишен пакет много отдавна.
Сред депутатите от левицата вчера вървеше и друг слух – че Овчаров е в България и е на лов. Според запалени ловци обаче в неделя не е бил ловен ден и не е възможно Овчаров да е упражнявал любимия си спорт.
Междувременно от ДСБ обявиха награда за този, който издири и намери Румен Овчаров. dir.bg
 


Сходни връзки

Румен Овчаров бил на плаж в Бразилия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди